сите категории

Е-пошта:[заштитена по е-пошта]

EN

жешка производ

  • Машина за сечење хартија
  • Машина за сечење пластичен филм
  • Машина за сечење хартија
  • А4 Линија за производство на хартија

КОМПАНИЈАТА ПРОФИЛ НА


Wenzhou Binbao Machinery Co.Ltd води во производството на хартиени и филмски џамбо ролни до машина за премотување на тесни ролни и машина за сечење ролни на листови, за индустрија за печатење и пакување производи. Ние ги развиваме и градиме машините и контролните системи кои управуваат со машините. Наша мисија е да понудиме висококвалитетни машини за индустријата.

Историја и основач
Тројцата основачи на компанијата се сите страстни за машините и работат во индустријата за машини за пакување и печатење повеќе од 10 години. Тие уживаат постојано да ја ажурираат и усовршуваат машинеријата, а од тоа црпат задоволство и исполнување. Поради нивната љубов тие отсекогаш ја воделе компанијата да развива нови модели и да ги подобри перформансите на машините, што е едногласно одобрено од корисниците ширум светот. По повеќе од 10 години развој, производствениот капацитет на компанијата достигна 400 единици/годишно, со годишна продажба од повеќе од 10 милиони долари...

ЗОШТО СЕ ИЗБИРА БИНБАО

Binbao Machinery ќе го искористи своето богато искуство за постојано да ги подобрува перформансите на машините за сечење и машините за сечење листови, да обезбеди висококвалитетни машини и услуги по продажбата на крајните корисници ширум светот.


БИНБАО ВЕСТИ

Binbao Machinery ќе го искористи своето богато искуство за постојано да ги подобрува перформансите на машините за сечење и машините за сечење листови, да обезбеди висококвалитетни машини и услуги по продажбата на крајните корисници ширум светот.


Жешки категории