сите категории

Е-пошта:[заштитена по е-пошта]

EN

компанијата Вести

Ти си тука : Дома>Вести>компанијата Вести

Кои трендови во индустријата ги најдовме на изложбата за хартија, пакување, печатење во Египет?

Време: 2023-09-07 Посети: 55

Изложбата Print2Pack, Paper Middle East, Tissue Middle East три беше отворена од 2-ри до 4-ти септември во Каиро. Во изминатите три години, кинеските излагачи речиси и да не дојдоа да изложуваат за време на пандемијата Кови-19. Но, на изложбата во Каиро има повеќе од 50 излагачи од Кина. Како врвен производител на машина за премотување и машина за премотување на ролни хартија, машината Бинбао присуствува и на најголемиот настан во индустријата за печатење пакување во Египет. Во случај, откриваме дека има трендови на индустријата во настанот.

1.Се повеќе компании имаат интерес да инвестираат во производство на суровини со етикета.

Истото со другите земји, потрошувачката на производи за налепници на етикетата значително се зголеми во изминатите години во Египет. Најдовме многу производители на хартија за ослободување и топло топи лепила кои почнуваат да посветуваат поголемо внимание во Египет. Бидејќи многу компании од Египет сакаат сами да ги инвестираат налепниците за производство на суровини. Како производител на машина за премотување ролни со самолепливи ролни хартија, машината Бинбао, исто така, откри многу прашања за машината за премотување ролни за сечење налепници за етикети на изложбата.

2. Вистинските купувачи повеќе сакаат директно да соработуваат со добавувачот, но не и со трговските компании.

Посетителите на изложбата имаат повеќе добри англиски вештини и сакаат директно да комуницираат со добавувачите.Затоа што сакаат да ја знаат фабричката цена и да го контролираат квалитетот на производите на добавувачите од страна на нив. Но, тие сè уште се надеваат на нивните добавувачи кои имаат добра соработка со некои професионални трговски компании и ќе обезбедат добра услуга по продажбата во иднина. Во меѓувреме, штандовите на главните трговски компании стануваат помали од порано.

3. Кои компании изложија опрема?

Само 3 компании покажаа машини на целата изложба, тоа се машина за правење кутии за ручек, машина за премотување ролни со термичка каса и машина за ламинирање со лепак. Излагачите генерално се оптимисти за идниот пазар на Египет. Сепак, Египет моментално се наоѓа во период на економски тешкотии и производителите не можат да добијат американски долари од банките за да купат нова опрема. Затоа, излагачите ги намалија трошоците за оваа изложба.

4. За кои производи се најмногу загрижени овие посетители?

Различни хартиени кеси и машина за правење хартиени кеси стануваат најпопуларни производи на настаните. Тимот за продажба на машини Бинбао стави примерок од хартиени кеси и каталози од машините Руижи (MTED). Машините Fangbang и Hongying машините исто така внимаваат на изложбата за печатење и пакување. Работеле и во машинско производство на хартиени кеси.

Египет служи како мост меѓу Африка и Азија, со население од над 100 милиони. Побарувачката за различни видови производи за пакување расте од ден на ден. Имаме целосна доверба во египетската индустрија за пакување производи од хартија. Штом економијата ќе почне да закрепнува, побарувачката за набавки на египетскиот пазар ќе биде значително ослободена.

Машински тим Бинбао во ЕгипетТимот за машини Binbao на изложбата Print2Pack во Египет
Машински тим Бинбао во ЕгипетТимот за машини Binbao на изложбата Print2Pack во Египет
Клиент со тимот на машини Binbao на изложбата за пакување за печатење во КаироМашина за правење хартиени кеси за леб со рамно дно
Клиент со тимот на машини Binbao на изложбата за пакување за печатење во КаироМашина за правење хартиени кеси за леб со рамно дно
Машина за сечење и премотување ролни хартија за етикетиМашина за обложување со лепак со топло топење NDC во Египет
Машина за сечење и премотување ролни хартија за етикетиМашина за обложување со лепак со топло топење NDC во Египет
Хартиено интервју за изложбата на Блискиот ИстокSLD-PRO Самолеплива етикета за налепници за хартија Машина за премотување ролна ролна
Хартиено интервју за изложбата на Блискиот ИстокSLD-PRO Самолеплива етикета за налепници за хартија Машина за премотување ролна ролна